Salong Stylish

Hårbehandlingar

Hårbotox

Hårbotox är en behandling som återställer håret. Behandlingen fyller håret med näring och vitaminer samt gör håret glatt. Botox ger 2-3 gånger mer volym samt håller håret vårdat och glatt. Behandlingen kan även hjälpa till med problemet som många med blont hår upplever då botoxen tar bort den gula nyansen i håret.

Håret repareras, byggs upp och stärks från första appliceringen. Produkten förhindrar håravfall och gör håret glänsande, silkeslent och uppenbart yngre. Hårbotox är den första vårdande produkten som helt reparerar kluvna hårstrån.

Det vårdande sortimentet reparerar hårets fibrer ända ner i hårbotten under 3 till 5 månader. Behandlingen gör håret enklare att styla och reducerar torkningstiden, men gör inte håret rakt.

Obs! När du gjort din behandling är det mycket viktigt att du använder sulfatfria produkter får håret.

Keratinbehandling

Organic hair straightening Cadiveu Brasil Cacau keratin en revolutionerande behandling för dig som har tunt, blekt, färgat, lockigt, solblekt eller slitet hår. Produkten är en organisk sammanslutning av afrikanska oljor som macadamia, argan och manketti hyaluronsyra. Efter behandling blir ditt hår mjukt, glansigt, frissfritt och 70-90% rakare vilket gör att du fortsättningsvis inte behöver slita på håret med plattång. Behandling gör ditt hår frissfritt i 3-6 månader.

Obs! Efter behandling är det mycket viktigt att du använder sulfatfria produkter får håret.

Nanoplastia

Nanoplastia är den kraftfullaste behandlingen som finns på marknaden för att uppnå ett rakt och glansigt hår och är designat för att räta ut även väldigt lockigt och krusigt hår. 

Utöver den uträtande effekten arbetar nanoplasti komplexet med att stärka håret. Då komplexet är berikat med vegetabiliska proteiner som aminosyror och biotin så ger den näring till håret under behandlingen samt tränger in i hårets kortikala skikt och stärker dess struktur. Behandlingen eliminerar friss samtidigt som den bevarar hårets volym, slätar ut håret och ger det glans.

Bixiplasty

Bixiplasty är en hårbehandling som i själva verket är nära besläktat med de för många välkända keratin och nanoplastikbehandlingarna. Skillnaden är att Bixiplasty är en rikare komposition som innehåller flera oljor som är nyttigare för håret. Bixiplasty ses ofta som en hybrid av keratin och botoxvård eftersom den förutom att jämna ut håret också ger håret en kraftfull helande och utslätande effekt. Behandlingen ger hårlängderna ett lyxigt och välskött utseende och gör dom mjuka, glänsande och släta. Håret blir tätare, mer elastiskt, lättare att borsta ut och lättare att styla.

 

Strukturen i Bixiplasty:

Huvudkomponenten i Bixiplasty komplexet är den sydamerikanska Babassuoljan som utvinns från Bichybusken. Oljan är rik på proteiner och fettsyror som arbetar för att ge håret en djupgående vård medan den återställer en skadad hårstruktur. Oljan återfuktar och mjukar upp lockar över hela längderna samt motarbetar kluvna toppar. I komplexet hittar vi även Prakaxi-fröolja som förhindrar friss och hjälper håret att återfå en jämn hår yta. Paranötterolja är känd för sina näringsgivande egenskaper liksom dess höga innehåll av Selen. Selen reparerar skadat hår, stärker hårets rötter samt väcker vilande hårsäckar. Vidare återfinns keratin som liknar hårets egna huvudprotein. Keratinet gör håret tjockare och förbättrar dess kvalitet. Kompositionen innehåller också svavelaminosyran Cystein vilket stärker håret och förhindrar att det går av samt minskar avsevärt hårets tendenser till att bli elektriskt. Slutligen har vi konserveringsmedlet Fenoxietanol som rätar ut håret och förbättra dess glans. 

Boost up – rotvolym

Behandlingen är avsedd för att lyfta håret från roten i syfte att skapa en effekt av ett tjockt hår med volym i 3-5 månader. Behandlingen gör att du kan tvätta håret, torka och borsta ut det och direkt lämna hemmet med ett snyggt svall! Vid behandlingen används en hårnål för att skapa speciella fästen i hårbotten av självaste håret som sedan fixeras med en komposition från biovaxingmärket ISO som är speciellt utvecklat för denna procedur. Håret vävs in i dessa fästen och lyfts från roten. Utöver att behandlingen ger volym så stärker den håret och boostar hårtillväxt.

Split ends treatment

  1. Eliminerar sprött hår och kluvna toppar med upp till 80% vid din första behandling.
  2. Rekonstruerar kluvna toppar.
  3. Fyller ut håret.
  4. Håret blir lättare att borsta.
  5. Håret växer snabbare.
  6. Behandlingen har en kumulativ effekt vilket innebär att för varje efterföljande behandling du gör försluts topparna tätare.
  7. Behandlingen tillför extrakt av älggräs, tång samt Acai bär som återfuktar, föryngrar och mjukar upp håret. 
FÖR ATT TA DEL AV VÅRA ROLIGA ERBJUDANDEN KAN DU FÖLJA OSS

Vad sager våra kunder

Hos oss vet du alltid vad du får och vad du betalar för. Nöjd-Kund-Garanti. Vår önskan är att ha nöjda kunder och därför är det mycket viktigt för oss att leva upp till dina förväntningar

Mån – Fre       9:00  18:00

Lördag           10:00  16:00

Söndag          Stängd