PRISER OCH BETALNING


Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter och moms.

ÅTERBETALNINGSPOLICY & ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Du som kund står själv för frakten vid returer eller byten.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad förutom i fall där varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket och inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

PRIVACY POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post [email protected]. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan förutsatt att produkten är hel och i det skick vi kommit överens om. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser.

Mån – Fre       9:00  18:00

Lördag           10:00  16:00

Söndag          Stängd