Salong Stylish

Hårförlängning

Hårförlängning

Med hjälp av små, platta, skonsamma fästen utan lim sätter vi i din hårförlängning. Dessa slingor väger 1g och kan anpassas beroende på hårtyp och kvalité. Slingorna är lätta att dölja när man sätter upp håret och det är även lätt att komma åt hårbotten med fingrarna eller hårborste.

I arbetet använder vi bara högkvalitativt och professionellt material. Vi använder oss utav slaviskt högkvalitat hår som inte kräver någon vård med specialprodukter. Håret smälter inte vid styling och du kan göra 3-4 korrigeringar, du kan använda samma löshår.

Hårförlängning ned keratinvax kan sättas om en gång och håller i ca 2-4 månader. Hårets kvalité håller minst 12 månader med rätt skötsel.

Innan du besöker salongen för att sätta i ditt löshår rekomenderar vi att du tvättar håret med endast schampo och att du plattar det. Undvik gärna hårolja några dagar innan isättning då det ökar hållbarheten på din förlängning. 

FÖR ATT TA DEL AV VÅRA ROLIGA ERBJUDANDEN KAN DU FÖLJA OSS

Vad sager våra kunder

Hos oss vet du alltid vad du får och vad du betalar för. Nöjd-Kund-Garanti. Vår önskan är att ha nöjda kunder och därför är det mycket viktigt för oss att leva upp till dina förväntningar

Mån – Fre       9:00  18:00

Lördag           10:00  16:00

Söndag          Stängd